top of page

WIE ZIJN WIJ?

trouwlogo.png

 Toffe Bruiloft bestaat uit twee zussen die samen deze webshop zijn gestart. Heleen heeft jarenlange ervaring in de trouwbranche als trouwfotograaf en Nienke is werkzaam als  illustrator en animator. Samen zijn we deze webshop met toffe trouwdecoratie gestart met onze eigen ontworpen producten.

HELEEN (EIGENAAR)

 

Als trouwfotograaf ben ik op meer dan 100 bruiloften geweest. Ik weet daardoor hoeveel extra sfeer je krijgt door aandacht te besteden aan de styling. Het idee van een eigen webshop met toffe producten speelde al een paar jaar door mijn hoofd. Na de geboorte van onze dochter wilde ik meer tijd over houden voor mijn gezin en minder weekenden aan het fotograferen zijn. Hierdoor besloot ik om mijn idee werkelijkheid te maken en samen met mijn zus Toffe Bruiloft op te bouwen.

 

NIENKE (ONTWERPER)

Toen mijn zus mij vertelde over Toffe Bruiloft, was ik meteen enthousiast. Ik ben altijd creatief bezig en teken al zolang als ik me herinner. Ik vind het dus ontzettend leuk om met Heleen samen te werken en zo van tekenen mijn werk te maken. Ik geniet enorm van het ontwerpen van leuke designs voor bruiloftsdecoratie. 

 


 

bottom of page